Wat is een Hanex Voordeelpas

een gratis digitale pas waarmee je profiteert van heel veel voordelen!

webshop

saldo checker

Zakelijk

Werken bij

Digitale voordeelpas

ALTIJD korting op alle wasprogramma’s bij tankstations Shell Hanex Dussen, Shell Hanex Raamsdonksveer, Shell Hanex Kaatsheuvel, Shell Hanex Sprang-Capelle, Shell Hanex Vlijmen, Shell Hanex de Ruwaard (Oss), Shell Hanex Hertogensingel (Oss), Argos Hanex Nuland en Esso Hanex Rosmalen.

  • Sparen met meerdere kentekens

  • Extra bonustegoed door gebruik als prepaid kaart

  • Sparen voor leuke extra’s zoals een gratis wasbeurt

  • Interessante acties zoals een verjaardag attentie

Voor wie?

Een Hanex voordeelpas is voor iedereen die graag profiteert van bovenstaande voordelen bij Hanex Carwash.

Aanvragen

De Hanex Voordeelpas is gratis en kun je hier aanvragen. Je krijgt de pas dan ook direct per e-mail toegestuurd. Vanuit je e-mail op je smartphone kun je de voordeelpas direct opslaan in een wallet app, bijvoorbeeld Stocard of Wallet Passes.

Ik heb geen smartphone, wat nu?
Ook zonder smartphone is het mogelijk om gebruik te maken van de voordelen van de digitale voordeelpas. Je kunt de voordeelpas namelijk ook printen vanaf je computer of tablet. Zo kun je de voordeelpas op papier meenemen naar een van onze carwashes.

Saldo checken en punten inleveren

Wil je weten hoeveel punten je hebt gespaard? Ga dan naar de saldochecker.
Vervolgens kun je je punten inleveren onder het kopje punten inleveren. Bij alle extra’s staat vermeld hoeveel punten je nodig hebt om het te kunnen aanschaffen.

Ik heb nog een fysieke voordeelpas en wil mijn punten inzien, hoe doe ik dit?
Mocht je nog niet in het bezit zijn van een digitale voordeelpas, is het belangrijk dat je die eerst aanvraagt met hetzelfde e-mailadres als waar de fysieke pas aan gekoppeld is. Dat kan hier.

Vervolgens log je hier in doormiddel van je e-mailadres en kaartnummer. Let op: het kan na het aanmelden een aantal dagen duren voordat de punten zichtbaar zijn.

Saldo opwaarderen

Je kunt de Hanex digitale voordeelpas gebruiken als prepaid kaart. Dit betekent dat je er tegoed op kunt zetten en hiermee de wasbeurten bij de tankstations kunt afrekenen. Bovendien krijg je bij het opwaarderen ook nog een een gratis bonus bovenop je tegoed! Check de tabel hieronder.

Saldo opwaarderen doe je heel eenvoudig via de webshop. Ook via het menu: Voordeelpas → Punten inleveren / Opwaarderen

Vragen of hulp nodig?

Adres

Hanex Tankstations & Carwashes

Europalaan 28d 5232 BC ‘s-Hertogenbosch