Over ons

De Leukste Tussenstop sinds 1926.

Hanex is geboren in de kroeg!

Bij Hanex zijn we één grote familie. Ons familiebedrijf heeft zijn naam te danken aan de familie Van den Hanenberg. Hanex staat dan ook voor HANenberg EXploitaties. De familie Van den Hanenberg was een bekend begrip omstreeks 1900. Met hun kroegje in het pittoreske dorpje Geffen voorzagen zij menig mens van een borrel. De heer Van den Hanenberg zag echter ook een andere behoefte onder zijn consumerende klanten ontstaan: de vraag naar benzine werd steeds groter. Daarom besloot de familie Van den Hanenberg niet meer alleen vloeistof te verkopen om de keel te smeren, maar begonnen zij ook met de verkoop van benzine. Wellicht een raar idee: ‘doe mij een pilsje en een blik benzine’, maar het is wel de geschiedenis achter Hanex. Zo werden de eerste stappen in de brandstofbranche gezet in 1926. 84 jaar later ging Hanex een nieuwe uitdaging aan door een wasstraat te bouwen. Dat is het ontstaan van het bedrijf dat we nu kennen als Hanex Tankstations & Carwashes.

ONZE 5 SERVICEBELOFTES

Altijd blij onderweg met onze 5 servicebeloftes

Kies je voor Hanex, dan kies je voor kwaliteit en Brabantse gezelligheid. Jouw tussenstop is onze passie. Met onze unieke service staan wij altijd voor je klaar. Kortom, je bent 365 dagen per jaar blij onderweg. Lees hieronder over onze 5 servicebeloftes.

  1. Wij zorgen voor de gewenste snelheid van jouw bezoek

Wij vinden het belangrijk dat jij geholpen wordt met de snelheid die jij op dat moment wenst. Wil je snel en gemakkelijk: tanken, een heerlijke kop koffie of een schone auto? Bij Hanex doen we er alles aan om dit voor je mogelijk te maken, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Heb je meer tijd, geniet je liever rustig van die heerlijke kop koffie of wil je ergens advies over? Ook dat kan bij Hanex! Wij spelen graag in op jouw behoeften en dragen zorg voor de snelheid van jouw bezoek.

  1. Wij staan voor kwaliteit

Het leveren van kwaliteit zit bij ons in het bloed. Wij staan voor kwaliteit. Dat betekent dat we in alles wat we doen topkwaliteit willen leveren. Of het nou gaat om de producten waarmee we werken of de deskundigheid van onze medewerkers, wij zijn altijd op zoek naar verbetering, spelen in op ontwikkelingen in de markt en kijken steeds vooruit naar de toekomst.

  1. Bij ons werken medewerkers met de HaneX-factor: altijd blij en gastvrij

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je! Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. Vanuit oprechte interesse maken we contact met je en willen we zo goed mogelijk inspelen op jouw wensen. Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt bij Hanex.

  1. Wij hebben altijd blije acties voor onze gasten

Bij ons word je het hele jaar door verrast met verschillende blije acties. Denk hierbij aan gave spaaracties, toffe giveaways en leuke voordeelacties. Daarnaast hebben we de Hanex Voordeelpas waarmee je nog meer voordeel haalt uit jouw Hanex bezoek! Waarom we dit doen? We vinden het leuk om jou blij te maken en willen je elke keer weer blijven verrassen.

  1. Wij bieden je een schone, veilige en sfeervolle omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige omgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Daarnaast vinden we de sfeer op onze locaties ook ontzettend belangrijk en doen we er alles aan om de Brabantse gezelligheid voelbaar te maken in de inrichting en het interieur van onze locaties.

Bij Hanex vinden we jouw mening belangrijk. Iedere dag doen we er alles aan om jouw Hanex bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. We horen heel graag wat je ervaring is bij ons. Je kunt jouw ervaring delen door een medewerker aan te spreken tijdens je Hanex bezoek, een mail te sturen naar info@hanex.nl of ons Servicekantoor te bellen op  073-4400250. Jouw feedback helpt ons om je nog beter van dienst te zijn!

Vragen of hulp nodig?

Adres

Hanex Tankstations & Carwashes

Europalaan 28d 5232 BC ‘s-Hertogenbosch